'

5 April 2011

Prata om att livet rinner ifrån mig. Det har varit lite väl mycket ett tag nu. Men jag lovar att jag ska försöka att göra lite tätare uppdateringar. Men efter ännu en ny operation, denna gång en helt ny knäled, så kan jag lugnt säga att jag börjar bli gammal och utsliten. Åldern börjar göra sig påmind och jag har tagit rätt illa stryk av bedövningar, morfin och andra värktabletter. Man orkar inte så mycket längre, tyvärr. Kan med glädje säga att alla mina valpköpare arbetar och sliter med sina barn, de som jag har kontakt med. Har väldigt dåligt samvete för att jag inte hört av mig till alla, ska försöka ha en valpträff på sensommaren. Måste försöka få det snyggt på tomten först. Det tar lite tid för mig att göra iordning den måste ha kryckor med mig också. Alla mina kära valpköpare får gärna skicka ett mail eller ringa en signal om ni känner för det. Skulle vara roligt att få höra hur ni har det. Jag har en hanvalp kvar att sälja i Luckys kull, de blir 8 veckor den 17 februari  och är snart klara för att flytta iväg. Jätte mysiga valpar som älskar att vara med och göra sattyg.

Ja mina vänner nu ska jag lägga mig att vila en stund Hoppas ni får en trevlig vår

 

12/8 2010 Herregud vad tiden har gått fort. Nikos valpar är nu fem dryga månader och jättefina. Alla har flyttat och bor hos sina nya ägare.

Jag har parat Loppan och Koryna och hoppas på valpar i September. Är ni intresserade av en valp från mig skicka gärna ett mail och berätta lite om er själva.

Alla får ha en mycket bra fortsättning på sommaren så ska jag försöka uppdatera lite oftare i fortsättningen

Ha det Carina